Bästa luftpulsstimulator

Detta var inte fallet med den billigare Satisfyer Purple Pleasure. Doxy Original är ett uppgraderat alternativ till Magic Wand-modellerna med sladd och erbjuder jämförbara – om inte starkare – vibrationer med dubbelt så många intensitetsnivåer (från mild till extrem), en estetiskt tilltalande design och en extra lång sladd på tre meter. Hon förklarar att leksakerna används externt och är utformade för att omsluta klitoris och sända ut pulser av luft- eller ljudvågor för att stimulera den och närliggande nerver, ”vilket resulterar i en mycket fylligare och möjligen snabbare orgasm”. Den palmstora Satisfyer Purple Pleasure-vibratorn träffar rätt som en högkvalitativ basvibrator som finns till ett betydligt lägre pris än konkurrenterna.

Kontrollerna och hastighetsintervallet är bra, luftpulserna är rumsliga och den levereras med en hygienisk resehätta. Vibratorns ovala form är utmärkt för fokuserad klitorisstimulering, och enheten är tillräckligt liten för att vara praktisk för resor och för partnerlek. Du behöver inte heller ha en exponerad klitoris; pulserna kan fortfarande stimulera starkt genom klitorishuvudet. Den består av en sugande och pulserande klitorisstimulator på ena sidan och en G-punktsstimulator på den andra och erbjuder 10 sug- och vibrationsmönster med varierande hastigheter och intensitet.

Luftpulsstimulatorn är potent och G-punktsvibrationerna är rumsliga, men formen fungerar helt enkelt inte för mig. Vi älskar fortfarande den lilla men superstarka We-Vibe Tango. Vi tycker att Satisfyer är en fantastisk startleksak till ett förmånligt pris, särskilt med tanke på den 15-åriga garantin. Den här modellen är dock betydligt dyrare än Magic Wand Plus, som vi tycker är ett bättre värde överlag.

Leksaken är tillverkad av mjuk, lättstädad silikon och vibrationerna är kraftfulla. När Womanizer Pleasure Air-stimulatorer först kom ut var deras öppningar alla (nästan helt), 8 cirkulära. Dessutom är Baci’s ovala öppning bredare än vissa andra luftpulserande leksakers munstycken, vilket gör att den passar något bättre för någon med en bredare yttre klitoris. Elefanten i rummet om LELO Sona 2 Cruise är dock att tunneln inuti luftpulskammaren är hella kort.

Det är ett bra värde för en uppladdningsbar, kulliknande leksak som är tillräckligt liten för att få plats i en ficka men som kan leverera den mullrande intensiteten hos en mycket större vibrator. Den internetberömda Womanizer Pro40 är snygg, smal, vattentät och grymt kraftfull. Dame Kip är en perfekt effektiv och elegant vibrator i läppstiftsstil, men den är vanligtvis dyrare än den lika kraftfulla Satisfyer Purple Pleasure. Den är utrustad med sex intensitetsnivåer, så att du kan hitta rätt inställning för dig och nå extas med blixtens hastighet.

air pulse klitorisstimulator

Tl;dr, Womanizer Premium 2:s kombination av intensitet och fantastiska kontrollpanel gör den till mitt toppval för den bästa tryckvågsmassagemaskinen. Med en viskande tyst motor och ett mjukt silikonhuvud sätter Pro 2 stämningen för att nå toppen av din lust.

luftpulsstimulator

Istället för att vibrera eller leverera enkelriktad sugkraft dunkade membranet inuti munstycket fram och tillbaka, som ett robotpar läppar som raspar mot dig.

air pulse clit stimulator

.

References: