Bästa dildos för kvinnor

De dagar då kvinnor inte vågade diskutera de bästa sexleksakerna, orgasmer och onani är för länge sedan förbi. Den är också vattentät, så den är perfekt för badkaret. Skaftet har också en hel del att erbjuda – ”pärlorna” rör sig när motorn är på för extra inre känslor, och huvudet roterar faktiskt i en cirkel. Den här böjda sötnosen är en riktig affärsman i sovrummet, och glädjer dem som behöver klitorisstimulering för att nå klimax med den Air-Pulse-teknik som Satisfyer är känd för.

The Liberty är utformad med ett inbyggt skydd som ger ägaren största möjliga diskretion och stimulerar med sex intensitetsnivåer. Kontrollen med två knappar gör att du enkelt kan växla mellan dem, och den är också 100 % vattentät – så var inte rädd för att ta med den i badet. Den erbjuder 10 vibrationslägen och dess smala form gör den extra diskret – så känn dig fri att bära den hela dagen. Le Wands klassiska massagestång är inte för alla; den vackra men enorma leksaken är för högljudd och rejäl för att kunna kallas ”diskret”.

De bästa sexleksakerna för kvinnor har kommit långt och fått många människor att komma från den ödmjuka början med ångdrivna vibratorer och gummidildos. Jessica Rabbit erbjuder 10 hastighets- och intensitetsvariationer och utomjordisk klitorisstimulering från kaninens öron. OSKIA och Temperley London har gått samman för att släppa ett nytt massageljus till förmån för Women for Women International. Vare sig du är nybörjare på självförtjusning, hoppas på att krydda upp saker och ting i sovrummet med en sexleksak som ni båda kan njuta av, eller helt enkelt vill ta din orgasm till nästa nivå, så är detta några av de bästa vibratorer för kvinnor som finns tillgängliga nu.

Den vattentäta Sparkling Darling har 5 hastigheter och 10 vibrationsmönster. Från vibratorer som återskapar oralsex till speciella kuddar som hjälper dig att experimentera med olika positioner, de bästa sexleksakerna för kvinnor har verkligen hela skalan. Även om du och din partner har regelbunden sex där du rullar ögonen till bakhuvudet är det inget fel att investera i en av de bästa vibratorerna för kvinnor. Vi kan få provision från länkarna på den här sidan.

Precis som sin dramatiskt proportionerade tecknade namne är den här ett praktföremål – och dessutom till ett rimligt pris. Sökningarna efter de bästa sexleksakerna för kvinnor sköt i höjden som aldrig förr, precis som sökningarna efter högkvalitativa sexleksaker för män. Dess 10 vibrationsmönster nås via en enkel knapp; blanda dem när du utforskar hjärtats konturer på dina könsorgan, bröstvårtor och andra känsliga ställen. Vattentät med 11 trycklägen är den här en utmärkt present.

Ganska bra för en kula som maskerar sig som ett lyxigt läppstift tills du tar bort metalllocket.

kvinnors bästa dildo

Le Wands klassiska stavmassageapparat är inte för alla; den vackra men enorma leksaken är för högljudd och rejäl för att kunna kallas diskret. Med kontrollerna med två knappar kan du enkelt växla mellan dem, och den är också 100 % vattentät så var inte rädd för att ta med den i badet. Den erbjuder 10 vibrationslägen och dess smala form gör den extra diskret så känn dig fri att bära den hela dagen. Precis som sin dramatiskt proportionerade tecknade namne är den här ett praktföremål och dessutom prisvärd.

Skaftet har en hel del på gång, också pärlorna rör sig när motorn är på för lite extra inre sensationer, och huvudet roterar faktiskt i en cirkel. Den här böjda sötnosen är all business i sovrummet och glädjer dem som behöver klitorisstimulering för att nå klimax med den Air-Pulse-teknik som Satisfyer är känd för.

bästa silcone-dildos för kvinnor

De bästa silikondildos är särskilt bra för detta, eftersom de mest verklighetstrogna leksakerna vanligtvis är gjorda av detta material. Väldigt populära och lätta att använda är dessa leksaker häftklamrar för njutningssökande individer och par eftersom de kommer närmast att simulera sex.

bästa dildo för kvinnors njutning

Även om de flesta kvinnor inte kan få orgasm av enbart G-punktsstimulering kan dubbel stimulering av G-punkten och klitoris leda till ett mer intensivt klimax. Vi har tagit på oss att samla ihop de mest högteknologiska på marknaden – från de rent lyxiga till de överraskande bra klitorisvibratorerna som du kan köpa på Amazon. Som tidigare antytts katapulterades kaninvibratorer till mainstreamstjärnor 1998 tack vare Sex And The City (och endast SATC). Men att jaga crème de la crème i en kategori som är så långtgående (det har länge funnits fler sexleksaker för kvinnor än prostatamassagare, manliga onanatorer och liknande) kan vara knepigt.

LELO är utan tvekan ledande på klitorisvibratorområdet, med sina erbjudanden som använder ljudvågsteknik för att skapa luftvågor runt klitoris, som suger upp den och simulerar känslan av oralsex. Om du inte är helt säker på var du ska börja på din första sökning, låt oss ge dig en hjälpande hand. De är dock fortfarande kraftfulla, och eftersom huvudena är så stora kan de stimulera en större yta. En annan sexleksakssort som endast är avsedd för externt bruk, stavvibratorer har större motorer än andra vibratortyper, vilket innebär att de ger djupare, mer mullrande och ”mjukare vibrationer”.

Den yttre armen vibrerar mot slidans inre vägg medan den kortare armen ”flikar hennes yttre erogena zon. Från stavvibratorer till kaninvibratorer som blev vanliga någon gång omkring 1998 finns det en hel del valmöjligheter. Kaninvibratorer, som också kallas kombinationssexleksaker, hjälper kvinnor att uppnå en blandad orgasm genom att stimulera G-punkten och klitoris samtidigt. Även om de inte penetrerar lika djupt som en dildo, är G-punktsvibratorer utformade för att föras in, och de har böjda eller bulliga huvuden för att träffa den aktuella punkten.

Medan vissa sexleksaker för kvinnor är utformade för att penetrera samtidigt som de stimulerar klitoris, har klitorisvibratorer utformats för att enbart fokusera på hennes känsligaste punkt.

References: